Kaptan Niloya İle Süper Görüş Serüveni Masal Kitabı | Dünya Göz Vakfı

Kaptan Niloya İle Süper Görüş Serüveni Masal Kitabı

Ürün Kodu : KPTN3M
35.00 TL 28.00 TL

Kaptan Niloya İle Süper Görüş Serüveni (Göz Testi İçerir) KAPTAN NİLOYA İLE SÜPER GÖRÜŞ SERÜVENİ Çocuklarda görme gelişiminin %90’ı ilk 6 yaş içinde tamamlanır. Bu nedenle; gelecekte oluşabilecek görme bozukluklarının önlenebilmesindeki ...

-+

Kaptan Niloya İle Süper Görüş Serüveni (Göz Testi İçerir)

KAPTAN NİLOYA İLE SÜPER GÖRÜŞ SERÜVENİ

Çocuklarda görme gelişiminin %90’ı ilk 6 yaş içinde tamamlanır. Bu nedenle; gelecekte oluşabilecek görme bozukluklarının önlenebilmesindeki en temel unsur, 0-6 yaş arasında yapılacak düzenli göz muayeneleridir. Almış olduğunuz hikaye kitabı, bu gerçekten yola çıkılarak uzmanlar tarafından hazırlanmış ve çocuğunuzun görme ile ilgili yaşayabileceği sorunların eğlenceli ve basit bir şekilde tespiti amaçlanmıştır. 26.90

Kitapla birlikte verilen testlerin bir göz muayenesinin yerini tutmayacağını özellikle vurgulamak isteriz. Çocuğunuzun görmesi ile ilgili size sadece fikir verecektir. Kitapla birlikte gönderilen zarfın içinde görme testleri sırasında kullanılacak materyaller, kolay anlaşılır bir kullanım kılavuzu ve yanıtlar içinde de cevap anahtarı bulunmaktadır. Testlere verilen yanıtlar aynı zamanda www.dunyagozvakfi.org/niloya websitesi üzerinden de takip edilebilmektedir.

Bu Kitabın Tüm Geliri Az Gören Ve Görme Engelli Çocuklar Yararına Kullanılacaktır.

“Kitapla birlikte verilen göz testlerinin nasıl uygulanacağı konusunda aşağıdaki videodan destek alabilirsiniz.”

TANITIM VİDEOSU

Erken teşhis için yılda 1 kez göz muayenesi önemlidir.