Bağış Yap | Dünya Göz Vakfı

Bağış Yap

KREDİ KARTI İLE BAĞIŞ YAPBu sayfa güvenliği 3D secure desteği içermektedir.

Lütfen girmiş olduğunuz bilgileri kontrol ediniz. Bilgilerinizi girdikten sonra BAĞIŞ YAP butonuna tıklamanız yeterlidir.

Neden Bağış Yapmalıyım?

Dünyagöz Vakfı kurulduğu günden itibaren, ülkemizin göz sağlığı konusunda dünya standartlarını yakalaması için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu standartları yakalayarak halkımızın göz sağlığına hizmet etmeyi amaçlayan Dünyagöz Vakfı’nın hedeflerinden biri de sağlıkta devletin yükünü hafifletmektir. Dünyagöz Vakfı, göz sağlığı konusunda korunma, erken tanı ve tedavi alanlarında birçok çalışmaya imza atarken, düzenlediği konferanslar ile halkımızın göz sağlığı konusunda bilinçlenmesine katkı sunmaya devam etmektedir. Gönüllülere kapılarını açan Dünyagöz Vakfı, siz değerli gönüllülerin bağışlarıyla daha da güçlenecek.

Siz de yapacağınız bağışlarla göz sağlığı hizmetlerinin halkımıza ulaştırılmasına katkıda bulunabilirsiniz. Unutmayın, yapacağınız bağışlarla halkımız dünyayı daha aydınlık görebilecek. Desteğinizle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

Vakfımızın Banka Hesapları

AKBANK Gayrettepe Ticari Şube : 1-TL Hesabı
Şube No: 0789
Hesap No: 92786