Gören Gönüller Projesi Lansman Gecesinde Demet Kapıcıoğlu Proje Hakkında İzleyicileri Bilgilendirdi. | Dünya Göz Vakfı

Dünyagöz Vakfı Başkanı Demet Kapıcıoğlu, Gören Gönüller Projesi kapsamında düzenlenen lansman gecesinde yaptığı konuşmada, Vakıf olarak göz ve göz sağlığına verilen önemi vurgulayarak 2011 yılından bu yana yapılan çalışmaların altını çizdi. Destek veren herkese teşekkür eden Kapıcıoğlu, proje kapsamında yapılan Akıllı Cihaz yardımından ve Akıllı Cihazın özelliklerinden bahsederken, Dünyagöz Vakfı’nın amacının daha fazla görme engelli genci aydınlığa kavuşturmak olduğunu da belirtti.