Fit Beyin | Dünya Göz Vakfı

Fit Beyin

fit_beyin_icerikFit Beyin Nedir?

Fit Beyin, zihinsel ve fiziksel verimi arttıran yenilikçi bir beyin egzersiz sistemi programıdır.

Bilişsel beceriler, fiziksel aktivite ve algı kombinasyonu yolu ile beyin performansını arttırmak için en eğlenceli, en mükemmel yoldur. Siz de sürekli bu eğlenceli egzersiz programını yaptığınızda kendinizde tüm yaşamınızı etkileyecek etkileri görebilirisiniz.

Fit Beyin uyguladığı çok özel egzersizler ile görsel algıyı ve bilişsel becerileri geliştiriyor, tembel göz, konsantrasyon, koordinasyon gibi yeteneklerinizi arttırmanız için size yardımcı oluyor.

Bu sistemin amacı, beynin daha az kullanılan bölümlerindeki sinirsel ağları canlandırıp, yeni sinaptik bağlantıların oluşumunu destekleyerek kişisel performansla beraber başarıyı arttırmaktır.

Kimler, Nasıl Uygular?

Fit Beyin antrenmanlarında birbirlerini tekrar eden hareketlerin olmaması ve her seferinde yeni hareket kombinasyonları uygulanması eğitimi daha enerjik ve eğlenceli bir hale getiriyor.
Gruplar halinde uygulandığı zaman eğlence boyutu daha çok artarken aynı zamanda ekip olma ruhunu, arkadaşlığı da üst seviyeye çıkarır. Bu sayede Fit Beyin antrenmanlarında ki uygulamalar bedensel olarak zor olmadığından hangi yaş ve yetenek derecesinde olursa olsun herkesin kişisel gelişimine faydalı olur.

Çalışmanın Etkileri

• Tembel göz ve görsel algı gelişiminde yüksek artışlar
  • El-Göz koordinasyonu becerisi
  • Görme alanının genişlemesinde artış
  • Konsantrasyonda ve dikkatte artış
  • Hafıza ve öğrenme yeteneğinde artış
  • Zihinsel ve fiziksel performansta gelişim
  • Hata yapma oranında azalma
  • Özgüvende artış
  • Birbirinden bağımsız iş yapabilme yeteneği
  • Problemlere daha kolay çözüm bulma yeteneği
  • Sınavlarda soruları daha hızlı okuma, kolay anlama ve çözme yeteneği
  • Dikkat dağıtan durumlardan daha az etkilenme

Tüm egzersizler ve oyunlar hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt için;
iletişim formundan bize yazabilir ya da 0212 265 77 81 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

6-8 Yaş Grubu (10 kişilik gruplar)

Tarih: Cumartesi – Pazar, Saat: 10.30-11.30
Yer: Etiler Dünyagöz Hastanesi Konferans Salonu
Nispetiye Cad. Yanarsu Sok. No: 1 Etiler, İstanbul

9-12 Yaş Grubu (10 kişilik gruplar)

Tarih: Cumartesi – Pazar, Saat: 12.00-13.00
Yer: Etiler Dünyagöz Hastanesi Konferans Salonu
Nispetiye Cad. Yanarsu Sok. No: 1 Etiler, İstanbul

4 Haftalık Fit Beyin Egzersiz Programı için tıklayın.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/dunya5x3/public_html/wp-content/themes/dunyagoz/single.php on line 165